J.A.M. PATer

Buro voor Ontwerp en Konstrukties

In de beperking ligt de oplossing van de uitdaging.

Welkom op onze website.

Ons bureau opgericht in 1979 stelt zichzelf als dienstverlenend bedrijf op, waarbij enerzijds de ervaring van gerealiseerde projecten wordt gebruikt en anderzijds naar nieuwe mogelijkheden wordt gezocht in de toepassing van vormgeving en materiaalgebruik.

Tal van bouwkundige ontwerpen hebben vanaf de tekentafel hun weg naar de praktijk al gevonden en zijn in werkelijkheid te bewonderen.

De kracht van ons bureau is het creatief omgaan met de plannen van de klant. Het resultaat van de creativiteit laat zich al in een vroeg stadium kennen.

De ideeŽn van de klant vertalen wij namelijk direct op de computer in een 3-dimensionale tekening, waarin wij zelfs de materialen en kleuren van het schilderwerk e.d. kunnen aangeven.

Wij vinden het een uitdaging om een gebouw te maken dat een eigen karakter heeft, maar ook harmoniseert met de al bestaande omgevingsbebouwing. Daarbij streven wij er ook naar om het bouwkundig ontwerp, binnen het idee en de portemonnee van de opdrachtgever te laten passen.

 

 

Dorsmolen 2

1771 PA† Wieringerwerf

 

Website: www.jampater.nl

Telefoon: 0227-603278

Mobiel: 06-22488491

 

E-mail: info@jampater.nl

 

 

voor al uw bouwkundig tekenwerk en constructie†† berekeningen voor nieuwbouw en†††††† verbouw††† van woningen en utiliteit

J.A.M. PATer

Buro voor Ontwerp en Konstrukties